Creatieve driedaagses in de zomervakantie

Treintje-projectweek-WEB

 

 

 

 

 

 

Wat?
Na het succes van de projectweek van vorige jaren, organiseert Oiterpe dit jaar twee verschillende zomerkampen! Deze keer gaan we  voor twee creatieve en speelse driedaagses. Eentje voor lagere-schoolkinderen en eentje voor kleuters.

We laten je proeven van allerlei creatieve en sportieve activiteiten. De kleutertjes krijgen dagelijkse workshops dans en knutselatelier. Voor de kinderen van de lagere school zijn er dagelijkse porties dans en theater.  De verrassingsactiviteiten maken er een afwisselende week van. We hebben drie dagen de tijd om onze fantasie aan het werk te zetten, volop te spelen en allerlei zaken uit te proberen.

Wanneer?
Voor lagere- schoolkinderen:  woensdag 1 tot en met vrijdag 3 juli 2015
Voor kleuters:  maandag 6 tot en met woensdag 8 juli 2015

We verwachten alle deelnemers ten laatste om 9u00. De workshops gaan door van 9u00 tot 16u30, met pauzes tussendoor. Er wordt opvang voorzien van 8u00 tot 18u00.

We sluiten beide kampjes af met een hapje en drankje voor deelnemers, ouders en begeleiders.  Dit telkens op de laatste dag van de driedaagse. Voor de lagere-schoolkinderen is dit om 17u00, voor de kleuters om 16u00.

Voor wie?
De driedaagse voor kinderen van de lagere school is er voor iedereen die het eerste tot zesde leerjaar achter de rug heeft (geboortejaren 2008 tot 2003).
De driedaagse voor kleuters is er voor alle kindjes die de de tweede en derde kleuterklas achter de rug hebben (geboortejaren 2009 en 2010).

De driedaagses staan open voor leden en niet-leden van Oiterpe. Zowel jongens als meisjes zijn welkom!

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, verdelen we de kinderen in groepjes van maximaal 15 kinderen.  Per groep voorzien we een gepast aantal  begeleiders.

Door wie?
We nodigen enkele professionele docenten uit met veel ervaring in het geven van artistieke workshops.  Voor de kleuterdriedaagse halen we Casa Blanca in huis, echte experten in kunst- en cultuurbeleving voor kleuters. De docenten worden bijgestaan door enkele vertrouwde gezichten van Oiterpe.

Inschrijven
Deelnemen aan één van de driedaagses kost € 70 voor leden van Oiterpe en € 80 voor niet-leden.

Hoe inschrijven?
– Mail de gegevens van de deelnemer naar info@oiterpe.be (naam – al dan niet lid van Oiterpe – adres – geboortedatum – GSM-nummer van een ouder die bereikbaar is tijdens de driedaagse)
– Schrijf het inschrijvingsgeld van € 70 (leden) / € 80 (niet-leden) over
op rekeningnummer BE90 8508 1864 4632
– vermeld bij inschrijving duidelijk de naam van het kind en voor welke
driedaagse je inschrijft,  “driedaagse lagere school” of “driedaagse kleuters”.

De uiterste datum voor inschrijving is 15/06/2015 of tot de driedaagse volzet is.  We werken met een maximum aantal deelnemers.  Als je zeker wil zijn van een plaatsje, schrijf je best zo snel mogelijk in!

Praktisch
De projectweek vindt plaats in basisschool de Mijlpaal,  Antoon Catriestraat – Groenewandeling 80 te Drongen.  Parking en ingang via de Antoon Catriestraat.

De kinderen brengen een lunch, gezonde tussendoortjes en voldoende drank mee. Tijdens de workshops drinken we alleen water. Graag kledij dragen die tegen een stootje kan en danskledij meebrengen.

Meer info?
Mail naar info@oiterpe.be

Klik hier  voor de folder

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.