De Projectweek, een dans- en theaterlaboratorium!

IMG_1175

Oiterpe organiseert de derde editie van haar jaarlijkse Projectweek, een creatief dans- en theaterlaboratorium voor kinderen van de lagere school.

Dit jaar vindt de projectweek plaats van maandag 30 juni tem vrijdag 4 juli 2014 in Basisschool Mijlpaal in Drongen.

Wat?
Het is een traditie aan het worden tijdens de eerste week van de zomervakantie: de projectweek van Oiterpe! Een week vol prikkelende activiteiten rond een thema dat we nu nog even geheim houden.

Tijdens de projectweek kunnen we verder gaan dan tijdens de lessen die wekelijks in Oiterpe worden aangeboden. We hebben immers vijf dagen lang de tijd om samen met de begeleiders op ideeën te broeden, veel te fantaseren en vanalles uit te proberen.

Dit jaar hebben we weer gekozen voor dans en theater als de twee vaste workshops die elke dag terugkomen. Daarnaast is er elke dag een andere “proefactiviteit” zodat we kunnen kennismaken met sportieve of artistieke activiteiten die we misschien nog nooit eerder deden.

Op vrijdag 4 juli om 17.00 is er een toonmoment voor onze ouders en andere geïnteresseerden. We laten het publiek even proeven van wat we die week allemaal gedaan hebben.

Wanneer?
De projectweek vindt plaats van maandag 30 juni tot en met vrijdag 4 juli 2014.

De workshops gaan door van 9u30 tot 16u30. Tussendoor zijn er pauzes. Er wordt opvang voorzien van 8u00 tot 18u00.

Voor wie?
De week wordt georganiseerd voor lagere schoolkinderen. De jongsten hebben het eerste leerjaar achter de rug, de oudsten gaan in september naar de middelbare school. De projectweek staat ook open voor kinderen die nog nooit lid van Oiterpe geweest zijn.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, verdelen we de kinderen in twee of drie leeftijdsgroepen. Een groep telt maximaal 20 kinderen. Per groep voorzien we een gepast aantal begeleiders voor de betreffende activiteit.

Door wie?
Docenten met veel ervaring in het geven van artistieke workshops begeleiden de dans- en theaterateliers. Ook de bekende Oiterpe-gezichten zullen niet ontbreken om alles in goede banen te leiden.

Inschrijven
Deelnemen aan de projectweek kost net zoals vorig jaar  € 110 voor leden van Oiterpe en € 130 voor niet-leden.

Hoe inschrijven?
•    Mail de gegevens van de deelnemer naar info@oiterpe.be.
•    Schrijf het inschrijvingsgeld van €110 (leden) / €130 (niet-leden) over op BE90 8508 1864 4632 met vermelding van de naam van het kind en “projectweek”.

De deadline voor inschrijvingen is 15/06/2014.

We werken met een maximum aantal deelnemers. Als je zeker wil zijn van een plaatsje, schrijf je best zo snel mogelijk in!

Praktisch
De projectweek vindt plaats in basisschool de Mijlpaal, Antoon Catriestraat – Groenewandeling 80 te Drongen.  Parking en ingang via de Antoon Catriestraat.

De kinderen brengen een lunch, gezonde tussendoortjes en voldoende drank mee. Tijdens de workshops drinken we alleen water. Graag kledij dragen die tegen een stootje kan en danskledij meebrengen.

Meer info?
Mail naar info@oiterpe.be

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.